Званични вебсајт Новосадске Занатске пиваре

Бавиш се угоститељством?

Трудиш се да твоји гости добијају најбољу могућу услугу, бориш се са конкуренцијом? Да ли знаш да једним потезом можеш знатно побољшати квалитет услуге, а уједно и ојачати сопствени бренд?

Како?

Једноставно. Твоје сопствено крафт пиво!

домаће пиво за ресторанМи смо мала занатска пивара из Новог Сада која производи пиво за твој локал! Имаш могућност да у твом локалу служиш врхунско занатско пиво под твојим именом и под условима готово истим које нуде и велике индустријске пиваре.

Истим условима? 

Добијаш све што ти треба!

kraft pivo za lokale

Ми ти обезбеђујемо све што је потребно за рад: брендиране точилице, чаше, промо материјал (флајери, лед фраме). У зависности од потрошње добијаш гратис пиво (свако седмо, десето буре или како се договоримо) што је по продајној цени на годишњем нивоу сума једнака новцу који добијеш од великих индустријских пивара. При том, ми те не условљавамо као велике пиваре, а наше (твоје) пиво је још и неупоредиво квалитетније.

Квалитетније од најпознатијих пивара?

Да!

domaće pivo

Ми пиво производимо искључиво од воде, јечменог/пшеничног слада, хмеља и пивског квасца. Не користимо никакве вештачке додатке, екстракте хмеља, кукурузну крупицу и остале састојке које користе индустријске пиваре. Наше (твоје) пиво је пуног укуса, карактеристичне боје и ароме. Од њега не боли глава.

Ок, али занатска пива су много јача од индустријских?

domace pivo za lokal

Не! Можда само делује тако јер је због коришћења квалитетнијих сировина укус доста пунији. Заправо, ниво горчине и проценат алкохола можете прилагодити вашем и укусу ваших гостију. Твоје пиво ће бити јединствено на тржишту, а твој локал место у граду познато по изузетном домаћем пиву.

Добро, а где можемо да пробамо пиво?

Долазимо код вас!

Можеш заказати презентацију путем телефона, мејла или фејсбук странице. У међувремену можеш свратити у нашу Точионицу и пробати пива која тренутно производимо. Живели!